dilluns, 11 de maig del 2009

Cutrecrítica setmanal

Relació de pel·lícules vistes aquest cap de setmana:
"Cosas que perdimos en el fuego"
"En un Mundo Libre"
"Los Falsificadores"


"Cosas que perdimos en el fuego", immens com sempre Benicio del Toro, quin actoràs, requeteguapa la Halle Berry, quina dona, bona pel·lícula amb una molt bona fotografia, un guió força acceptable i una interpretació també força bona, jo li donaria unes tres estrelles i mitja gairebé quatre d'una classificació de fins a 5 estrelles.

"En un Mundo Libre" pel·lícula típica del Ken Loach, no és recomanable per a persones a l'atur ja que explica la història d'una noia que monta una mena d'ETT amb treballadors extrangers i com es va degradant com a persona, no és de les més lluïdes però es deixa veure, 3 estrelles justetes.

Faig referència a una recomanació de l'amic Josep vista dies enrera: "Los Falsificadores", òscar a la millor pel·lícula extrangera 2008, molt bona, boníssima interpretació, excel·lent guió, bona ambientació, 4 estrellasses. Seria interessant fer una recopilació de tots els óscars a la millor pel·lícula extrangera, poques vegades n'he vist una d'elles que no m'hagi agradat, serà pel meu esperit anti-ianqui?

2 comentaris: